Behöver du rekrytera?

 

Om du vill försörja ditt företag med  rätt personal med rätt kompetens ska du kontakta oss för vidare samtal. Gör det du är bästa på nämligen driva din verksamhet och låt oss erbjuda dig det vi är bäst på.

 

 

Vi är bäst på det vi gör

Lider du av personalbrist och vill rekrytera! Vi hjälper dig med rekryteringsprocessen på jakt efter kompetent personal för ditt företag som delar din vision och målsättning. Vi hjälper ditt företag att växa och blir lönsamma. Vi sköter hela processen från annonsering, urval, intervjuer, referenstagning och personlighets – och färdighetstester. Rekrytering och bemanning är vår specialitet, det kan vi med säga med stolthet. Våra konsulter är kunniga och har förståelse för er situation.

Stöd med matchning

Vi sätter ert behov främst och startar snarast för att tillgodose era behov. Tillsammans med ert företag sätter vi en utförlig kravprofil för den personal som ni letar efter. Sedan startas en matchningsprocess i vår databas av våra kunniga och gedigna konsulter. Hittar vi inte personen i vår databas och vårt breda kontaktnät letar vi individen i externa sökvägar. Med andra ord, vi söker, matchar och säkerställer att rätt individ är funnen för ert uppdrag. Ni har sista ordet i processen och finner ni att vi har en “keeper” på spåren då blir vår insats meningsfull.

 

Rätt person på rätt plats

Ett bemanningsföretags främsta uppgift är att snabbt tillsätta rätt person på rätt plats. Vi är experter inom vårt område och har lång erfarenhet från liknande utmaningar. Våra uppdragsgivare är allt från företag som behöver en resurs under en längre tid till organisationer som behöver täcka upp för ett specifikt behov under en begränsad period. Oavsett vilken typ av bemanning som efterfrågas är det allra viktigaste för oss att ni trivs med konsulten som väljs ut, och vice versa. Vi har löpande avstämningar med både konsulter och uppdragsgivare för att säkerställa nöjdhet hos båda parter. Vi genomför även regelbundna medarbetarsamtal med våra konsulter för att stämma av hur uppdraget går och att individen i fråga trivs. Målet för oss är att du ska bli så pass nöjd med personen vi hittat åt er verksamhet att ni vill anställa denne direkt. Det är det bästa betyget vi kan få eftersom att det betyder att vi överträffat och nått vår målsättning.

Kontakta oss:

Telefon: 0760 85 50 35

Epost: info@isp-coaching.se

Nacka (huvudkontor): Värmdövägen 703, plan 2

Postnr & Ort:132 35 Saltsjö-Boo, Nacka

Öppettider: mån-tors mellan  09.00-13.00

Övrig tid enligt överenskommelse

Sollentuna & Sundbyberg: Isafjordsgatan 39B, 

Övrig tid enligt överenskommelse

 

Copyright 2020 -- ISP COACHING