Vill du att din profil bli matchad mot lediga jobb hos oss!

Registrera ditt  

Jobbsökning börjar alltid med aktiviteten att upprätta konkurrenskraftiga ansökningshandlingar i form av CV och personligt brev. Genom att du registrerar dig hos oss gör du dig synlig för flera potentiella arbetsgivare som ser just dina ansökningshandlingar. Om en arbetsgivare är intresserad kommer denne att ta kontakt med dig direkt och förhoppningsvis leder det till en bokad intervju. Ibland kan vi även hjälpa till med att ge feedback på ditt inskickade CV och personligt brev och ger tips på hur du kan jobba vidare och förbättra dina ansökningshandlingar.

När du söker ett jobb hos oss skickar du endast begärda dokument såsom CV och personligt brev och studieintyg. förutom . Vi går igenom ansökningar löpande, vilket betyder vi kontaktar de kandidater som bäst matchar kravprofilen i den ordning som ansökningarna kommer in. Hur lång tid processen tar varierar, men vårt mål är att du ska få återkoppling på din ansökan inom 1-2 veckor. Vi uppdaterar dig om hur det går med din ansökan och du kan alltid höra av dig till oss frågor gällande din ansökan.

Under tiden du väntar på återkoppling hoppas vi att du spanar in fler karriärmöjligheter. Vi matchar aktivt din profil mot lediga jobb under tiden som du har dina ansökningshandlingar hos oss och kanske får du ett jobberbjudande från oss.

 

Kontakta oss:

Telefon: 0760 85 50 35

Epost: info@isp-coaching.se

Nacka (huvudkontor): Värmdövägen 703, plan 2

Postnr & Ort:132 35 Saltsjö-Boo, Nacka

Öppettider: mån-tors mellan  09.00-13.00

Övrig tid enligt överenskommelse

Sollentuna & Sundbyberg: Isafjordsgatan 39B, 

Övrig tid enligt överenskommelse

 

Copyright 2020 -- ISP COACHING